favicon

Tureluren bv

Tureluren bv

tureluren bv grondewerken collage
tureluren bv diensten transport collage
tureluren bv realisaties infrastructuurwerken
tureluren bv grondewerken tractor collage
tureluren bv diensten afbraakwerken collage
tureluren bv grondewerken windmolens collage

Grondwerken

Lefty

Van terreinen bouwrijp maken tot leidingen saneren

Sinds de oprichting in 2010 zijn grondwerken de specialiteit van Tureluren bv. Of het nu gaat om kleine of grote projecten voor particulieren, bedrijven of aannemers, wij hebben de expertise in huis om die uit te voeren. Onze moderne machines zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals lasersturing, actuele gps-systemen en totaalstations. Ons team van experts staat voor je klaar om onder andere de volgende werkzaamheden uit te voeren:

type grondwerken

Ons inschakelen om je grondwerken aan te vatten? Contacteer ons hier.

tureluren bv grondwerken

Afbraakwerken

righty

Gedeeltelijke & volledige afbraakwerken

Tureluren bv heeft sinds de oprichting expertise in zowel grond- als afbraakwerken. We beschikken over de juiste materialen en knowhow om gedeeltelijke en volledige sloopprojecten zorgvuldig te plannen en succesvol af te ronden. Zo hebben we ervaring met onder andere particuliere woningen, appartementen, complete woonwijken en industriële gebouwen slopen. Onze diensten omvatten:

Type afbraakwerken

tureluren bv grondwerken ontmantelen
tureluren bv afbraakwerken

Gebouwen ontmantelen & renoveren

Daarnaast kunnen we gebouwen ontmantelen en renoveren, waarbij we de bestaande structuur van je pand behouden. We zijn gespecialiseerd in onder meer woningen, kantoren, winkels en magazijnen ontmantelen. Zo kunnen wij gebouwen volledig strippen, zodat die klaar zijn voor een aannemer om aan de wederopbouw te beginnen. Dat doen we door:

Type renovaties

Na afloop laten we het terrein of het ontmantelde gebouw in kwestie steeds netjes achter. Contacteer ons en maak gebruik van onze vlekkeloze dienstverlening.

tureluren bv afbraakwerken

Infrastructuurwerken

Lefty

Infrastructuur vormgeven of verbeteren

Ons team van professionals en vakbekwame arbeiders heeft door de jaren heen een sterke expertise opgebouwd op het gebied van infrastructuurwerken. Denk aan kleine en grote rioleringswerken en de buitenruimte rondom je pand inrichten. Wij voeren opdrachten uit voor particulieren, bedrijven en aannemers, zowel bij woningprojecten als op industriële sites. Wij zijn in staat om onder andere de volgende werkzaamheden uit te voeren:

Type infrastructuurwerken

Benieuwd naar hoe we de infrastructuur van je pand en het terrein eromheen kunnen opbouwen of verbeteren? Geef ons dan gerust een seintje. Wij staan je met plezier te woord.

tureluren bv infrastructuurwerken

Verhuur & transport

tureluren bv grondewerken tractor collage
tureluren bv grondewerken tractor collage

Verhuur & transport

Kippertransport

Bij Tureluren bv kan je terecht om grond, puin, grind en andere materialen te laten transporteren. Daarvoor bieden we diverse transportmogelijkheden, zoals containerwagens, opleggers voor 6×4 of 6×6, vaste kippers en tractoren die van gronddumpers met twee of drie assen voorzien zijn. Met behulp van die voertuigen kunnen wij onder andere het volgende leveren:

Type transport